fredag den 31. juli 2015

RAW GULERODSKAGE

Ingredienser:

2 store gulerødder
2 dl dadler
1 dl mandler
1 dl havregryn
½ tsk kanel
½ tsk stødt ingefær
½ tsk stødt muskatnød
1 spsk smeltet kokosolie

Skyr frosting:

150g skyr
½ tsk vaniliepulver
fintrevet skal fra en økologisk citron
1 spsk smeltet kokosolie

Start med at kom gulerødderne op i en blender,og blend til de er fintrevne.

Tilsæt derefter resten af ingredienserne og blend igen, indtil du har en klæbrig og sammenhængende masse. hæld gulerodsblandingen over i en form og sørg for at trykke den godt ned med en ske eller spartel.

sæt derefter kagen i fryseren i en times tid, således den bliver fast.

når kagen er næsten klar, begynder du at lave skyr frostingen, bland alle tingene sammen.

tag kagen ud af formen og kom skyr frostingen på pynt evt med lidt reven gullerod.





GOD FORNØJELSE

1 kommentar:

  1. Så har jeg prøvet den... og yeahh det er bestemt ikke sidste gang... Tak for skøn opskrift!!

    SvarSlet